våra Tjänster

Nedanför hittar ni en rad olika tjänster för både privat personer och företag

PT 60

60 minuter träningsfokus på Dig och ingen annan. Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom din nuvarande profil för att på bästa sätt optimera din träning och nå dina mål. Vi skapar tillsammans ett upplägg som passar just Dig och Dina mål! Här finns möjlighet till pass i vår fina lokal i Storvreta, utomhus eller varför inte hemma hos dig. 

PT Super30

Detta pass med personlig tränare passar dig som har ont om tid men fortfarande vill ta hand din hälsa och optimera dina mål. Passet är 30 minuter långt inklusive uppvärmning där passets innehåll styrs av ditt mål. Du kanske vill starta dagen med ett intensivt träningspass innan jobbet eller varför inte köra ett lunchpass för att prestera på topp hela dagen.

PT Duo

Passet lämpar sig till par, vänner, arbetskollegor eller liknande som gärna tränar ihop. Det spelar ingen roll vilken nivå man befinner sig på, om man har samma mål eller inte. Tillsammans får man ett härligt träningspass där båda ser varandra utvecklas. Vem blir din nya PT-Duo kompis?

PT Small group

Är ni en familj, ett kompisgäng, kollegor eller annan grupp på 3-6 personer som vill lyckas nå era mål? Upplev den härliga energin som träning i grupp kan ge genom PT-Small group.

Företagsfriskvård

Behöver din personal friskvård eller känner du som anställd att ni önskar kvalitativ friskvård så finns vi här för dig. Vi erbjuder allt ifrån traditionell träning till roligare event.

Missa inte Uppsala Norra Judoklubbs kurs Fallkompetens i arbetslivet. Tveka inte att höra av er för ideer och offert.

Fysträning förening & lag

Behöver er förening, ett specifikt lag eller en specifik atlet stöd med fysträningen eller kanske er egna fystränare? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa atleter, lag och individuella atleter i flertalet sporter på olika nivåer i olika åldrar. Idrottslivet och de ideella föreningarna inser mer och mer hur viktig fysträningen i alla dess former är. Framförallt för att minska skaderisken men också för att optimera idrottsspecifika resultat. Med rätt fysträning i rätt ålder ökar sannolikheten till bättre resultat avsevärt. Ge föreningen och atleterna rätt förutsättning för att lyckas prestera på topp.

Kontakta oss gärna vid intresse för mer information och offert.

Cirkelfys

Passen påminner om den klassiska cirkelträningen med varierande pass​ där styrka & kondition står i fokus på ett roligt sätt. Inslag av rörlighet,​ balans och explosivitet. Här tränar vi hela kroppen på ett effektivt och roligt sätt.

Torsdagar kl.19.30 – 20.15

OBS! schemat kan variera, se det aktuella schemat HÄR

Judofys

Judoinspirerad fysträning där absolut hela kroppen tränas.​
Kampövningar, styrka, kondition, balans och så mycket mer tränas​
på ett roligt sätt. Ingen bakgrund av kampsport krävs.​

Våga testa du också!

 
Tisdagar kl.19.30 – 20.30 
OBS! schemat kan variera, se det aktuella schemat 
HÄR