Mina Tjänster

Kort beskrivning av mina tjänster för privatpersoner, företag & föreningar

PT 60

60 minuter träningsfokus på Dig och ingen annan. Allt börjar med en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom din nuvarande profil för att på bästa sätt optimera din träning och nå dina mål. Vi skapar tillsammans ett upplägg som passar just Dig och Dina mål! Här finns möjlighet till pass i vår fina lokal i Storvreta, utomhus eller varför inte hemma hos dig. 

PT Super30

Detta pass med personlig tränare passar dig som har ont om tid men fortfarande vill ta hand din hälsa och optimera dina mål. Passet är 30 minuter långt inklusive uppvärmning där passets innehåll styrs av ditt mål. Du kanske vill starta dagen med ett intensivt träningspass innan jobbet eller varför inte köra ett lunchpass för att prestera på topp hela dagen.

PT Duo

Passet lämpar sig till par, vänner, arbetskollegor eller liknande som gärna tränar ihop. Det spelar ingen roll vilken nivå man befinner sig på, om man har samma mål eller inte. Tillsammans får man ett härligt träningspass där båda ser varandra utvecklas. Vem blir din nya PT-Duo kompis?

PT Small group

Är ni en familj, ett kompisgäng, kollegor eller annan grupp på 3-6 personer som vill lyckas nå era mål? Upplev den härliga energin som träning i grupp kan ge genom PT-Small group.

Företagsfriskvård

Behöver din personal friskvård eller känner du som anställd att ni önskar kvalitativ friskvård så finns jag här för dig. Jag erbjuder allt ifrån traditionell träning till roligare event.

Missa inte heller Uppsala Norra Judoklubbs kurs Fallkompetens i arbetslivet. Tveka inte att höra av er med en offertförfrågan.

Fysträning förening & lag

Behöver er förening, ett specifikt lag eller en specifik atlet stöd med fysträningen eller kanske er egna fystränare? Jag har erfarenhet av att hjälpa atleter, lag och individuella idrottare i flertalet sporter på olika nivåer och åldrar. Idrottslivet och de ideella föreningarna inser mer och mer hur viktig fysträningen i alla dess former är. Framförallt för att minska skaderisken men också för att optimera idrottsspecifika resultat. Med rätt fysträning i rätt ålder ökar sannolikheten till bättre resultat avsevärt. Ge föreningen och atleterna rätt förutsättning för att lyckas prestera på topp.

Kontakta mig gärna vid intresse för mer information och offert.

Cirkelfys

Intensiv och allsidig träning! Cirkelfysen påminner om den klassiska cirkelträningen men på ett helt nytt sätt. Tuff träning med varierande pass med fokus på styrka, kondition och uthållighet med inslag av rörlighet, balans och explosivitet. Individuell anpassning utifrån din kropp och nivå.

Torsdagar kl.19.30 – 20.15

Brottarfys

Brottarfys är en riktigt tuff träningsform där absolut hela kroppen tränas på ett funktionellt och allsidigt sätt. Kroppskontroll, balans, styrka, explosivitet, kondition, uthållighet och så mycket mer tränas på ett roligt sätt! Gammal som ung, motionär eller elitidrottare kan träna brottarfys och få ut max av sin träning oavsett tidigare träning. Ingen tidigare erfarenhet av brottning eller kampsport krävs. Våga testa denna roliga träningsform som kommer få dig att känna dig grymt stark!

 
Tisdagar kl.19.30 – 20.30